28 Януари, 2018 11:21 1 986 2

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)

  • реал мадрид-
  • валенсия-
  • футбол-
  • победа-
  • гости-
  • местая-
  • ла лига-
  • временно класиране

Победата осигури на "белите" 38 точки и 4-о място във временното класиране

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ) - 1
Снимка:АР/БТА

Реал (Мадрид) взе глътка въздух след неубедителните си изяви напоследък и победи Валенсия с 4:1 в дербито на 21-ия кръг на Ла Лига. Срещата на "Местая" бе изключително динамична и интересна с много на брой голови положения. Гостите поведоха с 0:2 след попадения на Роналдо от дузпи (16,38). Санти Мина върна един гол в 59-ата, но Марсело (84) и Тони Кроос (89) донесоха успеха на "кралския клуб".

Така "белите" събраха 38 точки и заемат 4-о място във временното класиране, но имат и мач по-малко. "Прилепите" са трети с 40 пункта.

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)

Гостите можеше да излязат напред в резултата още в 7-ата минута. Тогава Нето и Езекиел Гарай се сблъскаха, стражът не успя да улови топката, която попадна в Бейл. Ударът на уелсеца обаче попадна точно в бразилеца, който спаси.

Три по-късно топовен удар на Родриго мина опасно над вратата на "лос меренгес". В 15-ата минута Реал организира страхови контраатака Роналдо напредна с топката, подаде на Марсело, който намери Бензема, а французинът с едно докосване намери Кристиано. Португалецът обаче бе фаулиран в наказателното поле от Мартин Монтоя. Дузпа за Реал, която CR7 превърна в гол - 0:1.

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)

В 25-ата минута Навас спаси хубав удар на Кондогбия извън наказателното поле.

В 37-ата минута Мартин Монтоя направи втора дузпа. Защитникът изблъска Бензема в наказателното поле и съдията отсъди наказателен удар. Зад топката отново застана Роналдо и направи резултата 0:2.

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)



В 44-ата минута Валенсия бе близо до това да върне един гол, но Родриго не успя да засече прострелно центриране на Санти Мина. В заключителните минути на полувремето удар на Гонзало Гедеш мина покрай вратата.

Валенсия започна много силно втората част. Домакините поискаха дузпи на два пъти, но паданията на техните играчи бяха безобидни. В 55-ата минута Родриго не успя да засече топката на втората греда.

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)

Натискът на "прилепите" даде резултат в 59-ата минута, когато Санти Мина с глава върна едно попадение след центриране от корнер.

Две по-късно Гарет Бейл имаше добра възможност да вкара трети гол за Реал, но не успя да насочи добре топката и я прати в аут. В 66-ата минута Кейлор Навас спаси вратата си от изравнителен гол. Костариканецът отрази с крак удар в десния ъгъл на Парехо след отлична атака на домакините.

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)



В 68-ата минута Бейл напредна отдясно и намери Роналдо в наказателното поле, но ударът на нападателя бе спасен от Нето.

В 82-ата минута Кристиано пропусна добра възможност за гол. Португалецът получи топката на дузпата, но ударът му срещна крака на Гарай и мина над вратата. Две минути по-късно играчите на Зинедин Зидан вкараха трети гол. Резервата Марко Асенсио и Марсело комбинираха по отличен начин. Бразилецът се озова на стрелкова позиция и с безпощаден удар по диагонала вкара за 1:3.

В 89-ата минута Тони Кроос оформи крайния резултат с брилянтен удар извън наказателното поле.

Реал (Мадрид) победи Валенсия с 4:1 като гост (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Ако не бяха дузпите, Роналдо пак нямаше да вкара.
  • 2 Диди

    1 0 Отговор
    На тоя джендър 50% от головете са му от дуспи