30 Януари, 2018 05:15 1 628 0

Дортмунд прие офертата на Арсенал за Обамеянг

  • борусия дортмунд-
  • обамеянг-
  • арсенал-
  • оферта-
  • трансфер

Трансферът ще е на стойност 63 милиона евро

Трансферът на Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия Дортмунд в Арсенал може да се осъществи до часове. Нападателят ще поеме в посока Англия срещу 63 милиона евро, като в сделката не е включен Оливие Жиру, твърди "Кикер".

Както е известно, преди седмица лондончани предложиха 60 млн. евро, но германците поискаха с десет повече. От Борусия искаха и Оливие Жиру под наем с опция за закупуване като част от сделката, но лондончани изключиха този вариант.

По всичко личи, че шефовете на Дортмунд ще клекнат и ще продадат звездата си за 63 млн., което не е никак лоша сделка, като се има предвид, че Пиер-Емерик Обамеянг е в трагична форма и не влага всички усилия в мачовете на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА