31 Януари, 2018 13:03 2 261 6

Ники Михайлов счупи крак

  • михайлов-
  • счупване-
  • крак-
  • контузия-
  • неа саламина-
  • омония никозия

Инцидентът се случи по време на мач между Омония (Никозия) и Неа Саламина

Националният вратар на България Николай Михайлов е със съмнения за счупен крак, научи Sportal.bg. Стражът напусна преждевременно терена в двубоя между Омония (Никозия) и Неа Саламина от 22-ия кръг на кипърското първенство. 29-годишният футболист отново бе титуляр за "детелините", но се контузи лошо в 36-ата минута, когато изби с левия крак в корнер удар от границата на наказателното поле. Михайлов обърна лошо десния си глезен, като се опита да доиграе срещата, но в продължението на първата част при резултат 3:1, пожела смяна поради непоносима болка в десния крак.

Наставникът Ивайло Петев веднага смени Михайлов-младши, който първо беше прегледан от доктора на тима Валентин Великов, след което откаран в най-добрата болница в Никозия. От щаба на Омония са притеснени, че вратарят е счупил фибулата на десния си крак. В болничното заведение на вратаря беше направена снимка, сложена му беше шина, а също така напусна с патерици.

Контузията на Ники Михайлов помрачи поредната победа на "детелините", които разбиха Неа Саламина с 5:1. Хеттрик отбеляза Мат Дербишър (3,17,59), а Рафаел Лопес (45) и Кипиани (90) също се разписаха. Андерсон Кореа беше намалил в 22-ата минута, когато се възползва от лошо избита от Михайлов топка.

Българският вратар на Неа Саламина Марио Кирев пък игра цяло второ полувреме за гостите. Той се появи на терена буквално в последните секунди на първата част, когато капитанът Велковски беше изгонен с директен червен картон. Словакът имаше претенции за фаул в полза на Неа Саламина преди третото попадение на "зелените".

Омония остава на шесто място с 38 точки, като изостава на една от петия АЕЛ и на четири от четвъртия АЕК Ларнака. Неа Саламина пък има 18 точки и заема 11-то място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 sadisty

    14 1 Отговор
    викайте му куция кон
  • 3 РитниТопкоф

    14 0 Отговор
    Дали счупен или не,играта му е еднаква.Направи си неколко селфита с Николетка и "всичко е точно".
  • 4 МММ

    10 0 Отговор
    Е то това там не е чалготеката, добре че е само крак.
  • 5 мъка

    9 0 Отговор
    Счупеното носи щастие, в случая за Националния отбор.
  • 6 Николай

    1 2 Отговор
    Защо е този негативизъм.
    На българския казан няма дявол сами се дърпаме обратно