Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 11:56 2 442 4

Нешка Робева стана треньор на Германия

  • робева-
  • треньор-
  • художествена гимнастика-
  • германия

Нешка Робева бе официално обявена за нов треньор на ансамбъла по художествена гимнастика на Германия. Информацията бе предложена на вниманието на аудиторията от Beautyinsport.com, позовавайки се на официалния сайт на федерацията по гимнастика на Германия.

"Германската федерация по гимнастика предприема треньорска смяна в художествената гимнастика. Новият треньор на ансамбъла става българката Нешка Робева. Опитната българска треньорка сменя сънародничката си Екатерина Дуламова, която водеше ансамбъла от 2015 година.

Радваме се, че можем да разчитаме на много опитната и успешна в международен план треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да постигнем нужния стимул, който е необходим, да направим решителната крачка на международната сцена", обясни спортният директор на Бундестима Волфганг Уилям.

Екатерина Дуламова води ансамбъла на Германия в последните две години и го класира за Олимпиадата в Рио де Жанейро, на което тимът зае престижното 10-о място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я изкарай Гано

    1 3 Отговор
    Царица-парица. Ще играе Григор в София?! Ама друг път...
    И какво, цяла нация дължи извинение на Петър Волгин, който исказа СОБСТВЕНО МНЕНИЕ. И ние се натаралежихме, че някой МИСЛИ, че си позволява да мисли различно от нас и обществената/медийна нагласа. България се спряга за спорт в раздел аматьорски спортни занимания за подрастващи и параолимпийци.
  • 2 ТААА НЯМА ЛИ ДА СИ СЕДНЕ НА

    0 4 Отговор
    ЗАДНИКА НАЙ НА КРАЯ.
  • 3 Бесен Язовец

    1 2 Отговор
    Интересно, Робева е от най-заклетите комунисти, точно в Германия да иде ? Дедите й не са ли били партизани ?
  • 4 миро

    2 0 Отговор
    Браво Нешке......!