4 Февруари, 2018 05:14 1 587 0

Бакари Саня подсилва италиански слабак

  • саня-
  • беневенто-
  • трансфер

Французинът подписа с последния в Серия "А"

Последният в класирането на Серия “А” тим на Беневенто си осигури услугите на опитния защитник Бакари Саня. В клуба се надяват той да помогне с опита си в битката за оставане в елита. Французинът пристига като свободен агент и затова нямаше проблем да бъде привлечен и след края на трансферния прозорец, пише "Sportal.bg".

Десният бранител, който направи име по терените в Европа с екипите на Арсенал и Манчестър Сити, ще навърши 35 години този месец. Той няма официален мач от юли 2017 година, когато изтече договора му с “Гражданите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА