Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 13:58 2 725 1

Когато се правиш на голям дузпаджия... (ВИДЕО)

  • додо-
  • фенербахче-
  • дузпа-
  • купа на турция-
  • гиресунспор

"Виртуозно" изпълнение от страна на бразилец разсмя света

Помните ли дузпата, изпълнена от Симоне Дзадза в четвъртфиналния мач от Евро 2016 между Италия и Германия? Е, бразилецът Додо от втородивизионния турски тим Гиресунспор хвърли ръкавицата на Дзадза и сътвори още "по-виртуозно” изпълнение от бялата точка, пише Sportal.bg". Това се случи по време на първия четвъртфинален мач от турнира за Купата на Турция между домакините от Гиресунспор и гранда Фенербахче.

След като в 26-ата минута Мехмет Топал бе дал аванс на Фенербахче в резултата, в 53-ата минута Додо получи идеален шанс да изравни, но впечатляващата му “засилка” бе последвана от още “по-фамозен” изстрел…

Домакините все пак изравниха в 73-ата минута с гол на сънародника на Додо - Кариока, но в четвъртата минута на добавеното време друг бразилец - Фернандао, донесе победата на Фенербахче с 2:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    2 0 Отговор
    Чок Яваш :-
    )))