7 Февруари, 2018 11:57 1 232 0

Конте се размина с уволнение от Челси

  • конте-
  • пост-
  • челси-
  • енрике-
  • ръководство-
  • уволнение

Италианецът оставен на поста , защото Луис Енрике все още не се е договорил със "сините"

Мениджърът на Челси Антонио Конте няма да бъде уволняван сега. Информацията идва на фона на редица други, които твърдят обратното.

В понеделник вечер шампионите отнесоха четири гола от Уотфорд, а няколко дни по-рано бяха загубили с вкъщи с 0:3 от Борнемут, припомня "Блиц". Независимо от това засега Конте остава на кормилото, като според “Би Би Си” раздялата с него дори не е била обсъждана от ръководството.

Според Calciomercato.com обаче това е само защото Луис Енрике е отказал офертата да го смени. Лондончани все още са в топ 4 на Премиър лийг, в битката за Купата на Англия и им предстоят сблъсъци с Барселона в Шампионската лига.

В следващия кръг в Англия Челси приема Уест Бромич, след което обаче идват дербита с Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА