Last news in Fakti

10 Февруари, 2018 01:00 1 794 0

Зидан е фаворит за ПСЖ

  • зидан-
  • псж-
  • треньор-
  • фаворит-
  • емери-
  • реал мадрид

Спрягат още четирима за треньор на парижани

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан е начело в списъка на ПСЖ за бъдещ наставник през следващия сезон, съобщава френското издание Le10Sport.

Френският наставник на „кралския” клуб има договор до лятото на 2020 година, но може да си тръгне преждевременно, ако Реал отпадне от ПСЖ на осминафиналите в Шампионската лига. Същото важи и за настоящия треньор на парижани Унай Емери, който ще бъде освободен, ако отборът не спечели трофея в най-престижния европейски клубен турнир, пише "Блиц".

Другите спрягани имена за поста на Емери са италианецът Антонио Конте, който е под напрежение начело на Челси и е спряган още за селекционер на „скуадра адзура”, бившият треньор на Барса Луис Енрике, актуалният мениджър на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола и наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА