Last news in Fakti

10 Февруари, 2018 10:50 7 122 0

Бивш играч на Юнайтед и близък на Стилиян Петров загуби битката с рака

  • футболист-
  • селтик-
  • манчестър юнайтед-
  • лиъм милър-
  • рак-
  • загуби-
  • рак на панкреаса

Лиъм Милър си отиде от този свят на 36 години

Бивш играч на Юнайтед и близък на Стилиян Петров загуби битката с рака - 1

Бившият футболист на Селтик и Манчестър Юнайтед Лиъм Милър загуби битката с рака на 36-годишна възраст. Той е бивш национал на Ейре, има 21 мача и 1 гол за "А" тима на страната си. Роден е на 13 февруари 1981 година в Корк.

През ноември миналата година Милър беше диагностициран с рак на панкреаса. Тогава бившият полузащитник изкара курс на лечение в САЩ, след което се прибра в родния си Корк за провеждане на химиотерапия.

Във вторник трябваше да навърши 37 години. Милър беше женен и има три деца.

Сред изказалите съболезнования за смъртта му бе и бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров, който се пребори с левкемия, след като беше диагностициран през 2012 година. Стенли игра с Лиъм Милър в Селтик.

"Приятелю, бъди силен и помни, че някои от нас вече победиха болестта. Ти също ще го направиш. Мисля си за теб. Господ да те благослови", обърна се Стенли към Милър, когато научи за заболяването му.

Халфът, който е юноша на Селтик, игра за "детелините" до 2004 година. Тогава преминава в Манчестър Юнайтед. Не успява да се наложи на "Олд Трафорд" и е отдаден под наем в Лийдс. Носил е още екипите на Съндърланд, КПР и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА