Last news in Fakti

13 Февруари, 2018 01:00 1 484 0

Конте: Има глупав и интелигентен начин за уволнение

  • конте-
  • уволнение-
  • теория-
  • челси

Италианският специалист разви интересна теория

Мениджърът на Челси Антонио Конте разкри любопитна своя теория за уволненията на треньорите и посъветва шефовете на клуба как да решават проблемите.

„Сините” станаха шампиони под ръководството на италианския специалист миналия сезон, но през настоящия се представят разочароващо и заемат пета позиция във временното класиране, изоставайки на 22 точки от лидера Манчестър Сити. Поради тази причина Конте е нарочен за уволнение, но засега запазва поста си, пише "Блиц".

"Ако задържиш един треньор, то тогава ще го задържиш не заради това, което е направил през миналия сезон, а защото имаш доверие в него и вярваш, че той е правилният човек. В Англия не е никак просто да спечелиш нещо. Бих казал дори, че е адски сложно. По начина, по който са тук нещата и по мои лични впечатления става ясно, че дори и да спечелиш нещо, то тогава шефовете могат да бъдат недоволни от работата ти", сподели Конте.

"В този случай можеш да се разделиш с треньора. В същото време можеш да му гласуваш доверие и дори нещата да не вървят толкова добре да се работи в дългосрочен план. Има два начина да уволниш един треньор - глупав и интелигентен. Това е мнението ми. Уважавам ръководните фактори на клуба и ако решат да ме уволнят, то тогава значи не са доволни от моята работа", допълни италианският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА