Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 09:39 1 490 1

ЦСКА се свързва с Александър Тонев

  • тонев-
  • цска-
  • интерес-
  • крило

"Червените" търсят дясно крило

Представители на ЦСКА са търсили българския национал Александър Тонев, след като стана ясно, че той е прекратил договора си с елитния италиански Кротоне по собствено желание.

„Червените“ търсят дясно крило, тъй като е преценено, че Кирил Десподов и Енрике Рафаел нямат конкуренция и алтернатива, пише "Блиц". Вече има набелязани варианти извън Тонев, с които да се преговаря за евентуален договор. Има малка вероятност да се потърси и трети вратар.

Интерес към Александър Тонев не липсва. Той вече е отклонил оферти от САЩ и Китай, тъй като желаел да остане в Европа. Според информациите предложения към българския национал са отправени от шест различни първенства. Едно от тях е полското, където е известен с успешния си престой в Лех (Познан).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    1 0 Отговор
    Ами ще го скъса ,като не става за нищо!И тоя като Вутов пак бг го зове