14 Февруари, 2018 17:03 4 336 3

Световно първенство 2018: Интересни факти и възможности за залози

  • футбол-
  • залози-
  • световно първенство
Световно първенство 2018: Интересни факти и възможности за залози - 1

Световното първенство по футбол е най-голямото събитие в света на спорта, което се наблюдава от милиарди фенове на най-великата игра. Миналото Световно първенство бе наблюдавано от общо 3,2 млрд. зрители, а само финала между Германия и Аржентина бе гледан от над един милиард души. Финал, в който Германия спечели с гол в добавеното време на Марио Гьотце.

Сега, очите на целия свят са приковани към Русия, която ще посрещне Мондиал 2018 и 32-ата отбора-участници, от които отново очакваме да сътворят най-доброто шоу на планетата.

След като изпълнителният комитет на ФИФА гласува Русия да бъде домакин на Световната купа през тази година, това означаваше, че Световното първенство се завръща в Европа след 12 години прекъсване - за последно, Германия бе страна-домакин през 2006 г.

Световното първенство по Футбол на ФИФА ще продължи в периода между 14 юни и 15 юли, като всички стадиони, с изключение на един, се намират в европейската част на Русия.

По време на мондиала, ще се изиграят общо 64 игри на 12 различни стадиона в 11 града. Най-големият от стадионите ще бъде “Лужники“ в Москва, чиито капацитет е 81 000 седящи места. Този стадион ще приеме както двубоя на откриването, така и финала, но много от най-интересните мачове ще се състоят и на други големи и красиви стадиони, включително тези в Санкт Петербург, Сочи и Казан.

На какво може да се залага в онлайн букмейкърските къщи?

По стара традиция, Световното първенство е турнирът, на който букмейкърските къщи обръщат най-сериозно внимание и предлагат най-разнообразни видове залози с интересни промоции и оферти. Месецът, в който се провежда Мондиала, е най-важният месец в 4-годишния период, защото по време на форума обема на залозите скача неимоверно - над €1 млрд. евро е общата заложена сума по време на СП Бразилия 2014 г., информира Fbet.bg.

Букмейкърските къщи още отсега са започнали да предлагат пазари за предстоящото събитие.

Интересното е, че български букмейкър е един от най-активните в това отношение - сайтът за залози Efbet вече е отворил пазарите си за всеки един от 48-те мача в груповата фаза, като за всеки един от двубоите имаме на разположение над 100 пазара.

Разбира се, основният пазар - този за победител в турнира - също е налице в Ефбет.

Към този момент, основният заподозрян да вдигне трофея на “Лужники“ е защитаващият титлата си отбор на Германия, чиито шансове се оценяват на 5.50.

Една стъпка по-назад е тимът на Бразилия с 5.75 ставка, а останалите отбори с коефициент под 10.00 са Франция, Испания и Аржентина.

Любопитното е, че най-висок коефициент (и съответно най-малък шанс за победа) се дава на тима на Саудитска Арабия - 1 050.00, а с 1 000.00 е съставът на Панама. 16 от отборите - или половината от участниците - получават над 100.00 коефициент, което на практика означава, че шансовете им са единствено в сферата на теорията.

Сред останалите 16 отбора (с коефициент под 100.00), имаме 11 европейски отбора и 5 от Южна Америка. Сенегал е отборът от с най-големи шансове сред не-европейските страни – 140.00 ставка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи

    5 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: (с коефициент под 100.00), имаме 11 европейски отбора и 5 от Южна Америка. Сенегал е отборът от с най-големи шансове сред не-европейските страни – 140.00 ставка.
    Последно от Южна Америка или от Сенегал е отбора с най-големи шансове след европейските?
  • 2 Иван

    1 1 Отговор
    яко
  • 3 Бре

    0 0 Отговор
    Каква стабилна реклама на цеките ,неочаквано!