18 Февруари, 2018 15:57 1 514 0

Ювентус отново спечели дербито с Торино

  • ювентус-
  • игуаин-
  • торино-
  • сандро

Лошата новина за Старата госпожа е, че Игуаин се контузи

Ювентус триумфира за трети пореден път в градското дерби с Торино. "Бианконерите" спечелиха двубоя на "Олимпико Гранде Торино" с 1:0, но въпреки това тази победа остава с горчив привкус, а причината е контузия на Гонзало Игуаин.

Двубоят започна по ужасяващ начин за Игуаин, който получи ранна контузия в първата минута след контакт със Салваторе Сиригу. Нападателят успя да се върне на терена, но издържа само до 13-ата минута, в която бе заменен от Федерико Бернардески, пише "Блиц".

В 33-ата минута Юве откри резултата чрез Алекс Сандро, който вкара на опразнената врата след центриране на Бернардески.

Второто полувреме не предложи особено зрелище, като изключение направи една ситуация в 70-ата минута, при която Пауло Дибала дриблира между няколко съперника, а след това стреля, но ударът му бе слаб и в центъра на вратата. Така срещата приключи при резултат 1:0 за "черно-белите".

Това е девета поредна победа за Ювентус, който се връща на първото място с актив от 65 точки, а Торино е 9-и с 36 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА