Last news in Fakti

20 Февруари, 2018 05:15 2 111 1

Реал Мадрид вади пачки за Де Бройне

  • де бройне-
  • манчестър сити-
  • селекция-
  • реал мадрид-
  • перес

Перес е приготвил 200 милиона за селекция

Една от звездите на Манчестър Сити Кевин де Бройне е начело в списъка на президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес за подсилване на състава през летния трансферен прозорец, съобщава испанското издание Don Balon.

Според медията босът на „кралския” клуб е готов да инвестира минимум 200 милиона евро за лятна селекция, а Де Бройне е най-желаният от него футболист. 26-годишният белгийски национал е считан за един от най-добрите халфове в света към момента. От началото на сезона той има 11 гола и 19 асистенции от 38 мача във всички турнири.

Перес би направил Де Бройне втория най-скъп футболист в историята след Неймар, преминал миналото лято от Барселона в ПСЖ за 222 милиона евро. Договорът на белгиеца с „гражданите” е до лятото на 2023 година и е малко вероятно те да искат да го продадат след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 200милиона???

    2 3 Отговор
    Тоя ако струва 200милиона- То тогаз аз струвам 1милиард