28 Февруари, 2018 05:15 2 235 0

ПСЖ с пояснение за контузиите на Неймар

  • псж-
  • неймар-
  • марсилия-
  • информация-
  • контузия-
  • шампионска лига

Бразилецът с две оплаквания след мача с Марсилия

Нападателят на ПСЖ Неймар има две контузии след дербито с Марсилия (3:0). Най-скъпият футболист в света беше заменен принудително и изнесен на носилка. Вчера 26-годишният бразилец мина обстойно медицински прегледи на десния си крак, а резултатите бяха публикувани на официалния сайт на ПСЖ.

Според диагнозата Неймар има разтежение на връзки на глезена, както и фрактура на петата метатарзална кост на стъпалото.

Счита се, че за възстановяването от такива контузии ще са необходими няколко седмици. Парижани не споменават кога бразилецът ще се върне в игра, но най-вероятно ще пропусне осминафиналния реванш от Шампионската лига срещу Реал (Мадрид) на 6 март. Както е известно, испанският гранд спечели първата среща с 3:1.

ПСЖ даде и обяснение за контузията на бразилския защитник Маркиньос. 23-годишният бранител има мускулно разтежение на квадрицепса на лявото бедро. В неговия случай парижани също не споменават срок за възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА