28 Февруари, 2018 12:03 1 019 1

Попето: Целта ми е да помогна на Рубин

  • рубин-
  • попов-
  • цел-
  • евротурнири

"Отборът е изключително силен", заяви българският национал

Футболист номер 1 на България за последните три години Ивелин Попов сподели впечатленията си от своя нов клуб Рубин (Казан), където играе под наем от Спартак (Москва) до края на настоящия сезон.

"За мен най-важното е да играя добре и да помогна на отбора да спечели участие в евротурнирите, като постигнем максимум победи. В предсезонните контроли играх като втори нападател и това е удобна позиция за мен, нямам никакви проблем. Отборът е много добър. Има играчи, които и с екипа на Рубин са ставали шампиони. Така че духът на победител е наличен", заяви Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А звездата

    1 1 Отговор
    Я кажете нещо за Бербата - сигурно е полегнал и цъка Плейстейшъна