Last news in Fakti

3 Март, 2018 05:15 1 137 0

Фелайни е готов да отиде в Рома

  • фелайни-
  • рома-
  • манчестър юнайтед-
  • договор

Белгиецът почти сигурно ще напусне Манчестър Юнайтед

Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни почти сигурно ще напусне клуба след края на сезона, когато договорът му изтече. 30-годишният футболист няма да подпише нов контракт с "Червените дяволи" и вече се оглежда за следващия си клуб.

Интерес към него не липсва. Два от турските грандове Бешикташ и Галатасарай са готови да отправят оферти за белгиеца, но според последните информации той предпочита да поеме в посока Рома, пише "Sportal".

"Вълците" също следят внимателно ситуацията около Фелайни и имат желание да го вземат в редиците си, още повече, че той ще им излезе без пари. Спортният директор на клуба Мончи много харесва качествата на полузащитника и има желание да го доведе на "Олимпико". Самият играч е склонен на подобна стъпка, защото в Рома той ще се събере със сънародника си Раджа Наинголан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА