Last news in Fakti

11 Март, 2018 05:15 1 866 1

Няма да въвеждат видеоповторенията в Англия

  • var-
  • видеоповторения-
  • система-
  • отказ-
  • фа-
  • висша лига

Системата VAR засега няма да влиза във Висшата лига

Премиър лийг няма да въвежда системата за видеонаблюдение VAR от следващата година, съобщава “ББС”. Тя е използвана през този сезон в мачовете за различните купи, но допусна няколко сериозна спора и грешки в решенията си, което доведе до много сериозни противоречия на Острова от нейната нужда и смисъл.

Официалният орган на ФИФА, който се занимава с промените в официалните футболни правила се очаква съвсем скоро да даде официалното си одобрение за използване на системата на Световното първенство в Русия това лято.

Голяма част от английските клубове все още не са убедени, че в сегашния й вид е оптимален, което най-вероятно ще наложи отлагането на нейното официално въвеждане като видео асистент на арбитрите.

Примера дивисион вече обяви, че VAR ще бъде използвана официално в Испания от следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моамар

    2 3 Отговор
    Що не го направят Бербата да отговаря по тази тема в английското първенство - той не може без футбола, нервен е, не го свърта на едно место