Last news in Fakti

3 Март, 2018 17:02 2 000 1

Левски и Берое не се победиха в скучен мач

  • левски-
  • берое-
  • равенство-
  • червен картон-
  • еуженио

"Сините" продължиха серията си без допуснат гол, но и не успяха да вкарат

Левски не успя да победи Берое на своя стадион в мач от 23 кръг на Първа професионална лига. Срещата на стадион "Георги Аспарухов" завърши при резултат 0:0, а гостите от Стара Загора играха с човек по-малко от 68-ата минута, когато Педро Еуженио бе изгонен.

Срещата не предложи много качествен футбол и голови положения пред двете врати. На два пъти Божидар Митрев и на два пъти Душан Перниш се наложи да се намесват решително, пише "Блиц".

Единственото хубаво за Левски е, че в 10-те домакинство на своя стадион от началото на сезона не допуснаха гол. Не се брои срещата с ЦСКА (2:2), която бе на "Васил Левски". Така настоящият тим на "сините" записа 1003 минути без допуснат гол, с което подобри постижението от периода 1970-1971 година - 942 минути.

Треньорът на Берое Александър Томаш получи неприятна вест минути преди началото на мача. Иван Бандаловски се контузи на загрявката и бе заменен в стартовия състав от Рубен Бригидо.

Гостите започнаха по-активно срещата. "Зелените" създадоха първата опасност в 9-ата минута, но ударът на Педро Еуженио мина встрани от вратата. Мартин Райнов пък отправи страхотен и много силен удар от точката за дузпата, но право в Митрев, който изби.

Левски отвърна с удар на Обертан. В 29-ата минута дойде най-доброто положение за тима на Делио Роси. Костов проби по фланга и пусна към Паулиньо, който стреля към опразнената врата, но миг преди топката да влезе във вратата Иван Иванов изби с глава.

Първите 20 минути от втората част не предложиха нищо интересно на зрителите, с изключение на един удар от фаул на Нашименто. Душан Перниш обаче успя да избие в корнер.

В 68-ата минута Педро Еуженио премина на фланга покрай Фелипе Нашименто, но реши да симулира, за да изпроси червен картон на португалеца. Вместо това обаче съдията Николай Колев видя много добре ситуацията и показа жълт картон на Еуженио. Той бе втори за него, което означаваше червен картон и Берое остава с човек по-малко на терена.

През цялото време на мача при изпълнение на корнер или тъч в близост до публиката на Левски, играчите на Берое бяха обстрелвани със снежни топки.

Левски опита да натисне своя съперник, но до гол не се стигна и срещата приключи без голове - 0:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    2 0 Отговор
    Ако Левски се стреми да не допуска гол е добре. Но е лошо когато не може да вкарва. Ако продължава така, може да се размине с Евро турнирите. Не че ще постигне нещо в тях, но е хубаво да добива опит.