Last news in Fakti

3 Март, 2018 19:24 2 665 13

Спорна дузпа измъкна Лудогорец срещу Септември

  • дузпа-
  • кешерю-
  • септември-
  • лудогорец

Кешерю отбеляза ценното попадение в добавеното време на срещата

Лудогорец стигна до победа над Септември (София) с 1:0 на своя стадион в Разград по доста скандален начин. Единственото попадение дойде в 4-ата минута на добавеното време на срещата и то бе дело на Клаудиу Кешерю от дузпа, която бе доста спорна. Гостите завършиха мача с човек по-малко, след като Борис Галчев бе изгонен в края. Хора от щаба на Септември пък, налетяха на главния рефер Волен Чинков заради дузпата, която бе отсъдена.

Лудогорец започна с атаките от първите минути. Футболистите на Херо овладяха изцяло инициативата и започнаха обстрела към вратата на Септември, пише "Блиц".

Швиерчок направи два пропуска, като единият бе на празна врата. Лукоки пък излезе сам срещу Валентин Галев, но не успя да го преодолее. Марселиньо също имаше шанс през тази първа част, но и той не успя да промуши топката във вратата на Септември.

Тимът на Николай Митов се стабилизира още повече в отбрана и шансовете през втората част пред Лудогорец бяха още по-малко.

Отново Марселиньо не успя да вкара в началото на втората част, а след него с пропуск се отчете и Вандерсон. Кампаняро също влезе в групата на играчите, които не успяват да преодолеят Галев.

Влезлият като резерва Клаудиу Кешерю пропиля едно от най-чистите положения, след като от няколко метра стреля, но топката бе избита от голлинията от бранител на Септември.

Лудогорец получи право да изпълни дузпа в 3-ата минута на добавеното време на мача. Тогава Иван Стоянов скочи за висока топка с Марселиньо и съдията прецени, че е нарушил правилата. Спорното му решение предизвика много протести от страна на играчите на Николай Митов. Клаудиу Кешерю бе точен от бялата точка и донесе успеха на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧужденецЪ

    15 3 Отговор
    Продажник... Никаква дузпа!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Перуката

    13 5 Отговор
    До кога ще се подиграват с труда на футболистите.Домуса купува съдии и наблюдатели на мачовете.От такова първенство няма нужда.За това нямаме и национален отбор.До като неизгоним тоя пастмина нещата няма да се оправят.
  • 4 Коча

    12 1 Отговор
    Мача трябва да се преиграва на неутрален терен с други съдии.Домувчиев да не го допускат до стадиона.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 до перуката

    7 8 Отговор
    Националния отбор и липсата на успехи няма нищо общо с Лудогорец.Тези ,, които играят по така наречената чужбина и ги викат за мачовете да вземат най-после да се научат да я играят тази игра.Това , че шампион и тази година ще бъде Лудогорец също няма общо с положението на националния отбот тъй като в него не играят футболисти от Разград , но за сметка на това има доста набедени за футболисти от другите отбори.Типичния манталитет да търсим причините за собствените ни неуспехи в другите е крайно време да бъде изчистен и да бъде заменен с оценяване по достойнство и чувство за реалност.А тя е , че благодарение на Лудогорец отборите се облажиха с парички и от трите групи и благодарение на Лудогорец коефицианта е доста по-висок от този който натрупваха гениалните " грандове " през последните години.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Грух грух

    7 7 Отговор

    До коментар #7 от "Перуката":

    Какво ви е виновен Михайлов !!Да неби той да свири мачовете.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЦСКА

    5 8 Отговор
    Чухте ли новината??? Фенове на лудокравец се сбили с тези на Септември....... В един асансьор .......:))))..... Чиста дузпа, кристална като на румънски ци.......н срещу Милан..... Толкова много пари получиха всички отбори,, заради " грандиозните" успехи на Рязград, че още се чудят всички как да ги изхарчат.... Страшни капацитети сте, всичките .......896 човека :)) гледайте си " градския" отбор и си яжте кренвиршите!!!!
  • 11 ЦСКА

    5 6 Отговор
    Пожелавам ви да се чувствате горди ако отново станете шампиони, особено така честно да се преборите с конкуренцията. Всички вие да имате повод да избиете комплексите си, отъждествявайки се със некорумпирания обор на нямахорец, че сте преборили едни бедни отбори, които чакат на парите от евроучастията на гранда от долината на широките гащи....
  • 12 до ЦСКА

    7 7 Отговор
    Можеш да си злобееш колкото искаш , но титла няма да видите , нито купа на Бъллгария.Толкова сте се вторачили в собствения си пъп , че скоро ще си ударите носа в корема.Като започнете да биете отбори като Черно море тогава ще си надигате главата.И без това сте един Франкенщаийн , който няма място в Шампионата.
  • 13 стив

    0 0 Отговор
    Няма смисъл !