Last news in Fakti

4 Март, 2018 13:49 7 303 3

Трагедия в Италия! Почина капитанът на Фиорентина

  • фиорентина-
  • италия-
  • давиде астори-
  • почина-
  • капитан-
  • футболист-
  • трагедия

Отменени са всички днешни мачове в Италия

Трагедия в Италия! Почина капитанът на Фиорентина - 1
Снимка: Fiorentina

Кошмарна новина разтресе Италия. Капитанът на Фиорентина и италиански национал Давиде Астори почина на едва 31 години. „Виолетовите” потвърдиха кошмарната новина на официалната си страница. Бранителят навърши 31 години през месец януари, има малка дъщеря на две години. Двубоят между Удинезе и Фиорентина, предвиден да се изиграе днес, беше отложен. Астори записа 14 мача с фланелката на „Скуадра Адзура”.

Давиде Астори е починал внезапно в съня си в хотела, в който са отседнали футболистите на Фиорентина в град Удине. Бранителят започва кариерата си в юношеските формации на Милан. Дълги години играе за Каляри. Астори се присъедини към Фиорентина под наем през 2016 година.

„Дълбоко сме разтърсени и принудени да обявим, че нашият капитан Давиде Астори е починал. За тази ужасна и деликатна ситуация, и най-вече от уважение към семейството, призоваваме за разбиране от страна на медиите”, се казва в изявлението, разпространено от ръководството на Фиорентина. Астори никога не облича фланелката на мъжкия тим на Милан, въпреки че е юноша на „росонерите”. Защитникът игра осем сезона за Каляри, като бе преотстъпван под наем в Рома и Фиорентина. Преди две години премина в тима на „виолетовите” перманентно. Футболна Италия скърби за бранителя.

Италианските шампиони Ювентус поднесоха своите съболезнования на семейството на Астори и на Фиорентина. Същото направиха и другите клубове на Апенините. Малко след новината за смъртта на младия Астори футболната федерация на страната обяви, че отлага всички мачове от днешния кръг, включително и дербито на Милано.

„Гадзета дело спорт” написа, че 31-годишният защитникът е починал в съня си в хотелската си стая. Най-вероятната причина за внезапната смърт е сърдечен проблем. Тялото му е било транспортирано до моргата за аутопсия. Пристигналите в хотела медици само са установили смъртта му. Кориере дела сера” също потвърди, че става въпрос за спиране на сърцето. Съотборниците на Астори се изненадали, когато той не се появил на закуска, не вдигал и телефона си. След това разбили вратата на стаята му, където е бил сам, и намерили безжизненото му тяло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Кънев

    8 8 Отговор
    140 години България след турско присъствие и съжителство.Нашите папагали ни надуха главите с поляци финландци,а забравят,че тогава те са били руски поданици и са служили в руската армия.Ако не беше Русия,какви щяхме да бъдем.
  • 2 Кирилизатора

    1 5 Отговор
    Спам . Русофилите използват всяка страница за да прокарват проруската пропаганда . Много им е обидно, че назоваваме нещата с истинските им имена . Да не забравяме, румънци, сърби, черногорци, унгарци . Те да не би да бяха руски поданици !?
  • 3 доктора

    6 0 Отговор
    За друга тема сте, а и за принудително лечение!