Last news in Fakti

5 Март, 2018 08:57 2 256 4

Спас Русев привика Делио Роси

  • русев-
  • равенство-
  • недоволство-
  • роси-
  • левски

Собственикът на Левски е недоволен от равенството с Берое

Треньорът на Левски Делио Роси ще бъде привикан днес по обяд от собственика Спас Русев, който е разочарован от представянето на тима при домакинското нулево равенство срещу Берое в събота. Още повече, че „сините“ създадоха само едно чисто голово положение въпреки численото си предимство след червения картон на Педро Еуженио. Освен това вратарят Божидар Митрев на два пъти спря топката на голлинията, пише "Блиц".

Именно заради това Русев ще търси обяснение от италианския специалист, след като бяха хвърлени доста средства и усилия за зимната селекция, особено в нападение, но резултат не се вижда. В предишния кръг беше записана убедителна победа над Септември, който е от втората половина. Срещу отборите от първата част на класирането Левски продължава да е ялов.

Според запознати Спас Русев вече е близо до идеята за раздяла с Делио Роси, въпреки че наскоро изрази пълната си подкрепа към треньора. Сега се очаква италианецът да получи ултиматум, заради който ще бъде принуден да промени представянето на отбора в предни позиции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верният

    8 3 Отговор
    Жабара да си стяга куфарите и да си ходи.Той не знае къде се намира.

    Коментиран от #3

  • 2 МММ

    4 1 Отговор
    За ЦСКА и Лудогорец е добре.
  • 3 Ицо

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Верният":

    Не е виновен треньора виновен е материала на говедата.Тия дървени глави и за чип да зеле не стават.Обърнете се за помощ към Домувчев,тойще ви помогне.
  • 4 юрист

    1 2 Отговор
    Докато събират само чернилки така ще да е