Last news in Fakti

5 Март, 2018 09:27 1 642 0

И Челси не успя да спре Манчестър Сити

  • челси-
  • манчестър сити-
  • силва-
  • победа

"Гражданите" победиха с минималното 1:0

Манчестър Сити постигна дубъл над Челси, след като успя да го победи за втори път през този сезон. Резултатът на "Етихад" бе същия като в първата среща на "Стамфорд Бридж" - 1:0.

От самото начало на мача Сити контролираше всичко, което се случваше на терена и не спираше да атакува. В 14-ата минута Агуеро бе намерен пред границата на наказателното поле и стреля, но ударът му бе блокиран, а и флагът на страничния съдия бе вдигнат.

Първата по-опасна ситуация дойде в 27-ата минута, когато Лирой Сане изпусна страхотно положение, след като негов удар бе блокиран от защитник на гостите. До края на полувремето "гражданите" атакуваха, но Челси съумя да опази вратата си, пише "Блиц".

Началото на второто полувреме бе прекрасно за Сити, който поведе още в първата си атака. Голмайстор бе Бернардо Силва, който се възползва от хубаво подаване на Давид Силва - 1:0. След гола до по-опасни ситуации не се стигна и така "небесносините" триумфираха за втори път през този сезон над Челси.

След победата Манчестър Сити се откъсва с 18 пункта преднина пред втория Ливърпул, а Челси е на пето място с актив от 53 точки, като се намира на 5 зад четвъртия Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА