6 Март, 2018 05:16 1 947 2

Симеоне: Всеки би спечелил с Меси в състава си

  • симеоне-
  • меси-
  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • разлика-
  • дерби

"Разликата между Атлетико и Барселона е Меси", заяви наставникът на "дюшекчиите"

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че аржентинската звезда Лионел Меси за пореден път е направил разликата. Нападателят се разписа от фаул за успеха на Барселона с 1:0 на „Камп Ноу” в дербито от 27-ия кръг на Примера дивисион. Така каталунците дръпнаха с 8 точки на върха пред „дюшекчиите” във временното класиране.

"Нормално е Барселона да не загуби четири или пет мача, но футболът е нещо необикновено. Знаем, че разликата не е толкова голяма. Ако Меси сложи екипа на Атлетико, ние бихме спечелили с 1:0. Малко като квартален мач. Бях спокоен през второто полувреме. Тогава се видя, че отборите са равностойни, а разликата между тях е Меси. Той е различен футболист. Ако носеше нашия екип, ние щяхме да победим. Искам да играем като през втората част на мача", сподели аржентинският специалист след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташев

    1 2 Отговор
    Ако Атлетико имаше Стоичков който да подразни съперниците, да попсува Меси, да направи няколко падания от куршум в гърба можеше да развали играта на Барса и мача да се развие инак

    Коментиран от #2

  • 2 Трелос

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ташев":

    Ташев разбираш от футбол,колкото ББ от ядрена енергия щом слагаш Стоичков до колоси като сегашните футболисти и на 2та отбора и до божества като Меси.