Last news in Fakti

6 Март, 2018 18:29 4 279 2

Венгер: Никога няма да си тръгна сам!

  • венгер-
  • фенове-
  • арсенал-
  • напускане-
  • оставка

Феновете на Арсенал се молят французинът да напусне - той се дърпа

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е заявил твърдо през своя щаб, че няма да се оттегли сам от поста си след края на сезона. Според "Таймс" французинът е казал на своите помощници, че е уверен, че той най-добре може да реши проблемите на отбора и ако собствениците искат промяна, ще трябва да го уволнят.

През миналото лято Венгер подписа нов договор за срок от две години и има намерение да го изпълни, въпреки призивите да се оттегли след серията от слаби резултати. Арсенал загуби шест от последните си осем мача и изостава на 13 точки от четвъртото място. Единственият шанс за трофей пред отбора е турнира Лига Европа.

Според "Сън" пък играчите на Арсенал са се обявили против възможността Микел Артета, който в момента е асистент на Джосеп Гуардиола, да замени Арсен Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    0 0 Отговор
    Ей няма наяждане
  • 2 да да

    1 0 Отговор
    Голям мазохист е тоя.. ама като му се цоца какво да прави.. Гонете го вече, колко сезона поред смях и ужас.. Да не си фен на Арсенал, просто нямам идея как тези хора още ходят на стадиона