Last news in Fakti

8 Март, 2018 11:57 1 496 2

Балъков: Защо да не вземем точки от ЦСКА?

  • балъков-
  • цска-
  • точки-
  • кадрови проблеми-
  • етър

Етър има кадрови проблеми, но е решен да се бори с "червените"

"Етър няма какво да губи от такива мачове", коментира главният мениджър на клуба Красимир Балъков.

"Виолетовите" започват поредица от три мача срещу отборите от челото в класирането. Балъков и футболистите му гостуват днес от 17:30 часа на ЦСКА, в неделя играят и с Левски, а на 18 март приемат шампиона Лудогорец, припомня "Блиц".

Ръководството на Етър реши отборът да остане на лагер четири дни в столицата, без да се прибира във Велико Търново. Причината са двата мача в четвъртък и неделя срещу грандовете, като е преценено, че е по-добре футболистите да не се прибират в старата столица и да пътуват отново.

„Това са срещи, в които трябва да придобием опит, но и да се опитаме да вземем каквото е възможно. Знаем, че ще е много тежко, но защо пък да не вземем точки?! Няма какво да губим от такива мачове. Поне психически ще са освободени футболистите, така че всеки отбор си има моментите. Ние ще си играем нашия футбол и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Момчетата трябва да покажат характер и тази серия не трябва да ги вади от релси. Ще се опитаме да вземем точки”, добави Красимир Балъков.

Без двама основни играчи излизат "виолетовите" днес срещу ЦСКА. Голмайсторът Алиуне Бадара и централният защитник Пламен Гълъбов са аут поради наказания, но ще са на линия за следващия мач с Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    4 0 Отговор
    Най-големия талант раждан в Родината ни! Българския Мерцедес, подлудил цяла Германия, оставил името си завинаги в сърцата на студените немци, никой, ама никой футболист не направи пари колкото него, Щутгард, му поставяше цени, които никой клуб да не може да го вземе, един българи, който блесна във футбола без да ходи в големи отбори! Браво Краси за миговете радост които достави на цяло поколение! Ти извоюва уважението към българите в Щутгард!
  • 2 ГМО продукт

    1 0 Отговор
    Абе не разбра ли че,Г.Г. има власт над съдиите....каква точкабе, не се излагай....