9 Март, 2018 12:01 1 861 2

Серина Уилямс: Малко съм ръждясала

  • уилямс-
  • завръщане-
  • победа-
  • ръждясване-
  • раждане

Бившата номер едно в света записа първа победа след раждането на детето си

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс записа първа официална победа след раждането на дъщеричката си. Американката се наложи със 7:5, 6:3 над Зарина Диас (Казахстан) в мач от първия кръг на турнира от "Мастърс 1000" в Индиън Уелс. В следващия кръг Уилямс ще се изправи срещу 26-годишната холандка Кики Бертенс.

"Благодаря, че дойдохте. Мина повече от година, в която родих, откакто последно играх. Сега се прибирам при нея, развълнувана съм от това. Благодаря ви за подкрепата“, започна изказването си Серина след края на двубоя.

Любопитното бе, че тя се завърна на корта точно на 8 март - „Честит празник на всички жени! Много съм щастлива, че играх точно на тази вечер, беше писано да се случи така.“

„Със сигурно не беше лесно. Играли сме помежду си няколко пъти и винаги имаме по няколко оспорвани сета, но беше добре. Малко съм ръждясала, но няма значение, важното е, че съм част от това пътешествие и давам най-доброто от себе си.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 1 Отговор
    Не е ръждясала, а се е сдухала и сгрогясала от "екологичните" продукти, от които прилича на подрастващ тиранозавър.

    Коментиран от #2

  • 2 rusenska sekciq

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    ахахахаххаа ебаааго добрия коментар , ама имам поправка . Не подрастващ , а си е направо ПОРАСТНАЛ тиранозавър.