Last news in Fakti

9 Март, 2018 16:56 3 980 4

Неймар даде задна - иска пак в Барселона

  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • грешка-
  • връщане

Каталунците обаче не го искат

Звездата на ПСЖ Неймар е признал, че е направил грешка, когато преди малко повече от половин година реши да напусне Барселона и да се премести в Париж. Според Mundo Deportivo бразилецът е говорил с приятелите си на "Камп Ноу", както и с хора от ръководството на каталунците, и е изразил желанието си да се върне. Ней е признал, че е бил изкушен от финансовата мощ на парижани, а освен това е сбъркал с преценката си, че трябва да напусне Барселона, за да излезе от сянката на Лионел Меси и да се развие като футболист. Той е разбрал обаче, че това няма как да се случи в първенство като френското.

Според Mundo Deportivo въпросните разговори са били водени преди мачовете с Реал Мадрид в Шампионската лига и преди контузията на Неймар.

Връщането на бразилеца не стои на дневен ред в Барселона, още повече че бразилецът все още съди клуба за неизплатен бонус в размер на около 30 милиона евро. Доста хора от ръководството, а и сред феновете пък са обидени на Неймар от поведението му през изминалото лято. Mundo Deportivo обаче твърди, че това може да се промени през 2019-а.

Друг от спортните ежедневници в Испания - AS, пък твърди, че собствениците на Пари Сен Жермен са поставили цена от 400 милиона евро на Неймар, който е трансферна цел на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Изданието добавя, че още преди няколко седмици пратеници на Кралския клуб за разговаряли с бащата на Неймар, за да разберат дали бразилеца е готов да премине на "Сантиаго Бернабеу" през това лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хахахахаха

    5 7 Отговор
    оста се пикльото най-после всички очаквахме това как само той неможа да проумее че този отбор е боза единственото място където можеше да постигне нещо беше реал и никой друг ...

    Коментиран от #4

  • 3 ами сега

    4 0 Отговор
    Тоя па бразилски циганин какво се прави на много интересен, не е кой знае колко добър и не си заслужава големите отбори да хвърлят сума ти пари за него. А и не трябва да плюеш там дето преди си целувал.
  • 4 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "хахахахаха":

    Напълно съм съгласен колега, но ако Перес плати 400 млн за тоя, навярно ще събори монархията в Испания. Хората тея пари даже не могат да си ги представят, и то в държава която се бори с кризата... По-добре НЕ!