Last news in Fakti

14 Март, 2018 01:00 2 364 0

От Сити: Ставаме шампиони срещу Юнайтед

  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • титла-
  • точки-
  • евертън

"Това е възможност, която се открива само веднъж в живота", заяви Компани

Резултатите от последния кръг в Премиър лийг придадоха още по-реални измерения на сценария, според който Манчестър Сити може да официализира титлата си именно в дербито срещу градския съперник Юнайтед на 7 април. За да стане това "гражданите" трябва преди това да победят Евертън, а "червените дяволи" трябва да спечелят у дома срещу Суонзи, пише "Sportal".

"Всеки от синята част на Манчестър знае, че това е възможност, която се открива само веднъж в живота", заяви капитанът на "гражданите" Венсан Компани.

Мениджърът на Сити Джосеп Гуардиола обаче се опита да успокои феновете, твърдейки че за него няма значение кога точно ще бъде спечелена титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА