Last news in Fakti

15 Март, 2018 05:15 1 712 1

Балотели: Готов съм да играя за Италия

  • балотели-
  • италия-
  • национален отбор-
  • повиквателна-
  • форма

"Възвърнах си старата форма", похвали се нападателят на Ница

Нападателят на Ница Марио Балотели обяви, че е готов да се завърне в националния отбор на Италия. Той не е получавал повиквателна от 2014 година насам, но се надява временният наставник Луиджи Ди Биаджо да се сети за него.

"Не знам нищо, но ако получа повиквателна, на бегом ще са завърна. Само двама селекционери не са ми пращали повиквателни до момента. Конте - който бе напълно прав, защото не играех добре - и Вентура, чиито основания не знам и не разбирам", заяви Балотели пред "Тики Така".

Договорът на нападателя с Ница изтича в края на сезона и той бе попитан какво смята да прави след това.

"Ще дойда да работя като редактор в "Тики Така". Каква е разликата между Лига 1 и Серия "А"? В Италия повече се обръща внимание на тактиката, докато във Франця - на физиката. Намерих спокойствие у дома с един човек. В последните години имах някои физически проблеми, които вече не ме притесняват. Така и представянето ми стана по-добро, но спокойствие намирам у дома, а не в работата", допълни Балотели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OFF

    5 0 Отговор
    ФУТБОЛА ОСТАНА ЕДИНСТВЕНИЯ ЛЕГАЛЕН НАЧИН ДА СИ КУПИШ НЕГЪР.......