Last news in Fakti

14 Март, 2018 12:57 2 208 2

Херо разкри дали ще напусне Лудогорец

  • херо-
  • лудогорец-
  • фенове-
  • обръщение-
  • оставка-
  • напускане

Наставникът на шампионите с официално обръщение към феновете на тима

Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, се обърна към феновете на Лудогорец. Това той направи чрез писмо, публикувано на официалния сайт на българския шампион. Херо заявява, че твърденията, че иска да напусне "орлите" са плод на измислици и пропаганда. Треньорът споделя още, че се намира в отлични отношения с всички в клуба.

Ето обръщението на Херо:

Уважаеми привърженици на Лудогорец,
По повод внушенията за моето бъдеще в Лудогорец, които периодично се тиражират в средствата за масова информация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от обичайната пропаганда срещу любимия ни отбор. Искам да ви уверя, че към настоящия момент имам отлични отношения със собствениците, ръководството и футболистите на Лудогорец. Както всяко начало, и за мен бе трудна адаптацията в клуба, но с течение на времето изградихме един страхотен колектив.

Не само с колегите от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, но и с всички останали колеги, които движат процесите в Лудогорец. Удовлетворен съм от комуникацията с футболистите, с които съм убеден, че ще постигаме заедно целите, поставени ни от собствениците. Твърденията, че напускам клуба през лятото са спекулация, която цели да създаде напрежение в отбора в навечерието на плейофите, където ще се реши битката за титлата. Аз се чувствам добре в България и съм убеден, че с Лудогорец тепърва ще спечеля много отличия и ще радваме всички вас, привържениците на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    5 1 Отговор
    Камък ми падна от сърцето! Много се бях притеснил , кой ще е треньор на Лудогорец.
  • 2 гларус

    1 0 Отговор
    Аз му вярвам като се има предвид че ще пусне новите таланти от школата следващия сезон .На лагера в Турция се видя на къде се насочва