15 Март, 2018 17:33 6 725 2

Вратар изуми с нелепа симулация (ВИДЕО)

  • вратар-
  • симулация-
  • порто-
  • пасош де ферейра-
  • фелгейраш

Марио Фелгейраш се опита да заблуди рефера, въпреки че не бе докоснат

Пасош де Ферейра излъга с 1:0 на своя стадион гранда Порто в мач от 26-ия кръг на португалската Примейра Лига с гол на Мигел Виейра в 34-ата минута, но в главно действащо лице в двубоя се превърна вратарят на домакините Марио Фелгейраш.

Стражът първо спаси дузпа в средата на второто полувреме, след като намиращите се зад вратата му фенове от гостуващата агитка на “драконите” се опитваха да го разсейват с мегафон. Усилията на феновете на Порто останаха напразни, тъй като Фелгейраш парира удара от бялата точка на Ясин Брахими, пише "Блиц".

Това се случи в 68-ата минута, а малко по-късно Марио Фелгейраш показа не само футболни, но и актьорски умения. Той симулира, че срещу него е било извършено нарушение от страна на противников футболист, като смело се пльосна на тревата, фаулиран от… въздуха.

Разбира се, стражът разигра този театър с идеята да печели време и в крайна сметка той и съотборниците му удържаха ценната победа в неделя вечерта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко симуланта

    16 9 Отговор
    Боко го прави по-добре на мача с ЧЕЗ !
  • 2 Помешчик Артьом Безродний

    3 0 Отговор
    Ахааххаах, тоя къв е палачор! Надмина Ривалдо и Вили Димитров-Дузпата!