Last news in Fakti

16 Март, 2018 11:02 1 395 2

Мъри: Не мога да пожелая успех на ЦСКА

  • стоилов-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • прогноза

"Левски е в по-изгодна позиция", заяви бившият треньор на "сините"

Новият селекционер на националния отбор на Казахстан - Станимир Стоилов, не скри, че се надява любимият му Левски да триумфира в дербито с ЦСКА-София тази неделя, от 13:00 часа, на Националния стадион "Васил Левски". "Очаквам по-добрият отбор да победи. Не трябва да поставяме съдиите на преден план. Ако футболистите се държат професионално, няма да има проблеми", коментира Мъри пред "Дарик".

"В този мач трудно можем да говорим за сметки и изчисления. Такива могат да се правят за Купата на България. За първенство винаги победата е важна. Като възможности и двата отбора са изравнени, но Левски психологически е в по-спокойна ситуация и може да изиграе добър мач. В шампионата напрежението при "сините" е по-малко", коментира Мъри.

"Надявам се Делио Роси да придаде облик на отбора и да го изведе до победи. Няма как да пожелая успех в тези мачове на Стамен Белчев, който ми е приятел. Той има опит, но на Роси е далеч по-голям - водил е отбори на много по-високо ниво. Хората трябва да са доволни, че ще видят пет мача между Левски и ЦСКА. Надявам се Левски да ги спечели", добави още Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    6 6 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.