Last news in Fakti

17 Март, 2018 01:00 1 483 0

Хамшик: Не се отказваме от титлата

  • наполи-
  • хамшик-
  • ювентус-
  • битка-
  • титла-
  • серия а

"Ще се борим докато имаме шансове", заяви халфът на Наполи

Халфът на Наполи Марек Хамшик обяви, че тимът му няма да се предаде и до последно ще се бори за Скудетото. Неаполитанците дълго време бяха начело в класирането, но сега допуснаха две поредни грешки и бяха изпреварени от Ювентус, припомня "Sportal". Въпреки това до края на сезона има достатъчно мачове и неаполитанците не мислят лесно да се отказват от битката за титлата.

"Не се отказваме. Трябва да вярваме до края. Предстои ни и пряк сблъсък с Ювентус, а те имат да играят два тежки мача като гости. Всичко може да се случи. Първенството дава много възможности. Има да се играят доста мачове и да се печелят доста точки", смята Хамшик.

Наполи има шанс да завърши с актив от 100 точки, ако спечели оставащите си 10 мача, Юве обаче може да завърши със 101, дори и да загуби срещата с Наполи в Торино.

"Лесно е да се каже, но е трудно за изпълнение. Ако спечелим 100 точки, ще спечелим и Скудетото, може би точно така ще стане. Досега правим много силен сезон и трябва да продължим в същия дух", допълни словакът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА