Last news in Fakti

20 Март, 2018 01:00 37 150 1

Неймар намекна, че може да напусне ПСЖ

  • неймар-
  • псж-
  • трансфер-
  • напускане-
  • реал мадрид-
  • барселона

"Пет месеца във Франция се усещат като пет години", заяви бразилецът

Голямата звезда на ПСЖ Неймар сам заговори за евентуално напускане на клуба след само един сезон. В момента бразилецът си почива след операция на десния крак в родината му. 26-годишният нападател се радва на слънцето в Бразилия и изглежда няма никакво намерение да се връща във Франция през следващия сезон, след като участията му с парижани за този приключиха, пише "Блиц".

„Пет месеца във Франция се усещат като пет години. Мисля, че бяха твърде много фауловете срещу мен. Не е честно. Моето тяло е преситено с наранявания”, намекна Неймар за напускане в интервю пред Esporte Interativo в родината си.

Още вчера друга бразилска медия UOL Esporte разкри общо пет причини, поради които нападателят би искал да си тръгне от френската столица, а една от тях бе точно за извършените нарушения срещу нападателя.

Миналото лято Неймар премина от Барса в ПСЖ за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро, но спекулациите за негово завръщане в испанската Примера дивисион не спират. Слуховете свързват бразилеца с големия враг на каталунците Реал (Мадрид). За последно в испанските медии се появи информация, че „кралете” са готови да платят 400 милиона евро за нападателя. В Бразилия пък твърдят, че не е изключено и завръщане на Неймар в бившия му клуб Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капота

    8 1 Отговор
    Ще става физик, докато е контузен учи елементарна физика и от септември ще се запише редовно