25 Март, 2018 16:29 2 318 1

Ето защо Габриел Обертан е подписал с Левски

  • габриел обертан-
  • левски-
  • мениджър-
  • футболист-
  • французин-
  • сър алекс фъргюсън

Мениджърът на Габриел Обертан разкри защо французинът е подписал с Левски

Ето защо Габриел Обертан е подписал с Левски - 1

Мениджърът на Габриел Обертан — Жером Лансери, бе гост на спортно предаване във Франция, където в компанията на звездите от миналото Франк Лебьоф, Кристоф Дюгари и Уилям Галас коментира кариерата на футболиста на Левски.

В студиото на телевизия SFR Sport водещата запита каква е причината за пропажбата на Обертан. Въпросът ѝ бе породен от факта, че още преди да навърши 20 години той е харесан и привлечен от Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед.

"Може би Габриел прекалено рано отиде там, но все пак това беше възможност, която не се открива всеки ден. Изведнъж той попадна в галактически отбор в съблекалня, в която бяха Уейн Рууни, Патрис Евра и все играчи на върха. После отиде в Нюкасъл, игра най-много от французите, но там някои методи бяха спорни", коментира Лансери.

"Миналото лято се оказа, че президентът на Левски вярва много в него, гарантира му игрово време, което е важно за него", допълни агентът.

Ето защо Габриел Обертан е подписал с Левски


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    1 0 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ