27 Март, 2018 01:00 2 086 0

Луис Енрике не иска в ПСЖ, а в Челси

  • енрике-
  • псж-
  • челси-
  • конте-
  • преговори

В последните месеци той ходи на уроци по английски

Бившият наставник на Барселона Луис Енрике ще застане начело на Челси, обяви вестник "Le Parisien". Авторитетното издание разкрива, че испанецът е в напреднали преговори с Марина Грановская, на която Роман Абрамович разчита да доведе нещата до успешен край.

Луис Енрике е ентусиазиран от възможността да работи в Англия и по тази причина е отказал оферта от страна на Пари Сен Жермен. В последните месеци той ходи на уроци по английски, за да е сигурен, че няма да има проблеми при комуникацията с играчите след преместването си на "Стамфорд Бридж".

Енрике е намалил първоначалните си изисквания за заплатата, но за сметка на това е получи гаранции от дясната ръка на Абрамович, че ще разполага с достатъчно средства за силна селекция.

Едно е сигурно - Антонио Конте ще напусне Челси след края на сезона. Италианецът направи тима шампион през миналата година, но оттогава отношенията му с ръководството се влошиха, а резултатите през настоящия сезон са много под очакванията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА