Last news in Fakti

27 Март, 2018 17:56 1 607 7

Попето: Можем да бием всеки и да паднем от всеки

  • попов-
  • българия-
  • казахстан-
  • отпускане-
  • контрола

"Проблемът е, че се отпускаме през второто полувреме", заяви капитанът на националния ни тим

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов даде своята оценка за представянето на “Лъвовете” в контролата с Казахстан (2:1). Той коментира, че нашият отбор може да победи всеки и да загуби от всеки. Според него е радващо, че националите успяха да измъкнат победата в края, но е притеснително, че отново се видя отпускане в играта през второто полувреме и трябва да се работи над този проблем.

“През първото надиграхме съперника, но през второто малко отстъпихме. Допуснахме и гол. Радващо е, че накрая успяхме да спечелим. Всеки мач си е индивидуален. Срещу Босна в началото пропуснахме четири положения в първите 20 минути. Мисля, че в този мач нямахме чиста възможност, което се случва. Радвам се, че победихме след две статични положения. Разбира се, че усещаме, че има отпускане през второто полувреме. Не ни се иска да е така. И в мача с Босна играхме силно през първата част и след това излязохме леко по-лежерно през втората и веднага се създадоха ситуации пред нашата врата. Трябва да изчистим това. Ние сме един среден европейски отбор, който може да победи всеки, но може и да допусне издънки, когато най-малко очакваме. Според мен най-важното е всеки да намери отбор, където да играе редовно, за да има самочувствие, когато дойде в националния отбор. Аз се чувствам добре, физически. Здрав съм. Когато играеш редовно е нормално да се чувстваш по-добре, по-спокоен, по-щастлив. Лагерът мина перфектно. Имахме доста добри условия за работа, тренирахме нормално. След мача с Босна имаше умора, но това е нормално. Предстоеше ни тежко пътуване, но нямаше недоволни, Всички се раздадоха. В игра влязоха и хора, които ни замениха по най-добрия начин. Нещата са добре”, заяви Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    8 0 Отговор
    И ГЕРМАНИЯ ЛИ?С КОЛКО 0:7 ИЛИ 8!А БРАЗИЛИЯ?ТЪКМО НЕЙМАР Е С ЕДИН КРАК!!!ХАЙДЕ "ПЕРУКЕРОВ"УРЕЖДАЙ МАЧ С БРАЗИЛИЯ!!НИЕ ЕДИН ЛЮКСЕМБУРГ НЕ МОЖАХМЕ ДА БИЕМ,ТА ВСЕКИ!АМАН ОТ СМЕШНИЦИ И ХВАЛИПРЪЦКОВЦИ"!тОЯ ГО ИЗГОНИХА ОТ МОСКВА И СЕГА ИГРАЕ В ДЪЛБОКАТА РУСКА ПРОВИНЦИЯ И......ЩЕ БИЕМ!!ТЪП,ПО ТЪП,НАЙ ТЪП-ФУТБОЛИСТ/ПОПЕТО КАПЕТАНА/?!?!?!?!/!!!!!
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    Олигофрени.
  • 3 Дорчо

    8 0 Отговор
    Тоя да не пада от луната.Можели да победят всеки отбор.Това само единзалупеняк може да го твърди.След срещата слушах интервютата изапочнах да се съмнявам дали съм гледал същият мач. То всички говореха с един оптимизъм как сме играли много добре.По слаб отбор не сме имали никога.Те нямаха никаква идея ,хаотични движения грешни пасове немогат да спират топката,все едно са юноши младша възраст.За това не ги пускат в клубните отбори зад граница,а нашето първенство го знаеме какво е.Жалко за зрителите искаме да се радваме ама няма за какво.Хубчев трябва да избира между куци и още по куци коне.Сега пак ще отчетем победа и ще чакаме есента да разберем,че от тоя отбор нищо не става.Мога да пиша още много но май няма смисъл.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Любо

    7 1 Отговор
    Само преди един месец футболният съюз се самозабравили и отчете грандиозни успехи.Тия олигофрени да вземат да се изберат пожизнено да знаем ,че футбола в България се закрива.Умишлено насъскват агитките на Левски и ЦСКА за да отклоняват вниманието от тях , че няма футбол това не е важно .

    Коментиран от #7

  • 6 висша лига

    5 0 Отговор
    капитан на отбор , даже и селски не може да говори такива глупости. Този юнак е зле с ума си.
  • 7 Стоян

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Любо":

    Имаш предвид , тире София.