29 Март, 2018 01:00 2 217 0

Роналдиньо: Знаех, че Меси е по-добър от мен

  • роналдиньо-
  • меси-
  • отношения-
  • барселона-
  • милан

"Не е вярно, че не съм се разбирал с него", заяви бразилската легенда

Носителят на “Златната топка” за 2005 година Роналдиньо разкри как е стигнал до решението да премине от Барселона в Милан през 2008 година. 38-годишният бразилец сподели и какви са били отношенията му с аржентинската суперзвезда Лионел Меси по времето, когато двамата бяха съотборници на “Камп Ноу”, пише "Sportal".

“Беше лесно решение - беше време да си тръгна. Исках да следвам стъпките на Франк Рийкард, който ми беше треньор и ми каза прекрасни неща за Милан. Имах и други опции, но исках да играя за Милан”, сподели пред FourFourTwo Роналдиньо.

“Що се отнася до писанията, свързани с Меси - те не са верни. Не трябва да вярвате на всичко, което четете. Винаги съм съм се опитвал да имам добро влияние върху него и да направя за него това, което Роналдо направи за мен. Аз се почувствах посрещнат с широко разтворени обятия от Роналдо в националния отбор на Бразилия и исках Лео да получи същото отношение”, добави бразилецът, който е бил обвиняван, че имал лошо влияние върху младия Меси.

“Меси винаги беше много срамежлив, но винаги фантастичен играч. Живеехме на същата улица, така че имах прекрасни отношения с него и семейството му. Дори тогава знаех, че той е по-добър играч от мен”, каза още Роналдиньо по темата за Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА