Last news in Fakti

30 Март, 2018 05:15 2 146 0

Роберто Карлош: Неймар ще е винаги трети!

  • карлош-
  • неймар-
  • златна топка-
  • роналдо-
  • меси-
  • бразилия

"Докато Меси и Роналдо играят, Неймар няма спечели "Златната топка", заяви бразилската легенда

Бразилската легенда Роберто Карлош сподели мнението си за огромната амбиция на Неймар да стане най-добрият футболист в света. Според бившия защитник, нападателят ще трябва да почака, защото все още отстъпва на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

"Мисля, че Неймар постъпи правилно, като премина в Пари Сен Жермен. За да бъде №1, трябваше да напусне Барселона, защото там е Меси. Той обаче трябва да осъзнае, че докато Лео и Кристиано са по терените, винаги ще е трети", сподели Карлош.

"Контузията на Неймар е тежък удар за него. Ние, бразилците, сме много религиозни. Не мисля, че случилото се е случайно. Сега той ще е много по-съсредоточен в работата си и ще се грижи повече за себе си", каза още Роберто Карлош.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА