Last news in Fakti

29 Март, 2018 17:04 1 129 1

Венци Стефанов: Не бих купил играчи от Левски

  • стефанов-
  • играчи-
  • трансфер-
  • левски-
  • славия

"В Славия разполагаме с добри юноши", заяви президентът на "белите"

Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви, че няма никакво намерение да взима футболисти от Левски, каквато информация се появи. Напоследък се заговори, че “белите” проявяват интерес към Станислав Иванов и Ивайло Найденов.

“Какви футболисти на Левски да взимам? Нямаме никакъв интерес към тези играчи, а пък и към когото и да било от клуба. Ние си имаме много добра школа и доста таланти. Ще разчитаме на нашите си деца. Тези, които се развиват в школата”, заяви Стефанов пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трагедията в Овча Купел

    3 1 Отговор
    Оправи си оградата около комплекс Славия !! 2км масивна метална ограда от Бай Тошово време която ако не се боядиса това лято ще иде на кино !! И ще почнат да влизат циганите и да изнасят. Освен 300-400 пластмасови седалки друго май не е правено в целият комплекс - залите празни, хотелите се рушат ....... трагедията е пълна .... това на снимката е абсолютен кретен ..... материалче което вместо да пасе говедата е откраднало едни кинти ама не може да ги върти