Last news in Fakti

30 Март, 2018 11:14 1 368 2

Бербатов предложил треньор на ЦСКА

  • бербатов-
  • треньор-
  • цска-
  • томаш

Нападателят искал Александър Томаш да поеме "червените"

Димитър Бербатов е направил опит да уреди за треньор на ЦСКА своя приятел Александър Томаш. Това се е случило през ранната есен на 2016 година, когато в Борисовата градина търсеха заместник на Христо Янев, пише "Блиц".

По същото време Бербо е получил предложение да се завърне на „Армията”, след като беше останал без отбор. Митко обаче е имал условие – Томаш да седне на треньорския стол в ЦСКА, опитвайки се да помогне на скромния откъм възможности и опит млад специалист.

В крайна сметка обаче шефовете от „Армията” се спряха на румънския специалист Едуард Йорданеску.

Припомняме, че именно Бербатов помогна за старта на треньорската кариера на Томаш, помагайки му да поеме преди време втородивизионния тогава Банско.

В момента Томаш е начело на Берое, където от своя страна искаше да покани бившия капитан на националния отбор. До трансфер на Димитър при „зелените” обаче не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баобаба

    2 0 Отговор
    Бербата може да отвори бизнес - да стане собственик на конкурс Мистър Джендър, той е и абсолютният победител за последните 2-3 години
  • 2 Иван

    1 0 Отговор
    Защо не си гледа старините в Индия или дубай