Last news in Fakti

30 Март, 2018 15:03 1 398 3

ЦСКА иска Тодор Неделев на всяка цена

  • цска-
  • неделев-
  • ботев пловдив-
  • трансфер

"Червените" са готови да "позлатят" крилото

Невиждана офанзива са предприели от ЦСКА-София, за да докарат в Борисовата градина един от най-добрите футболисти у нас - Тодор Неделев. Това разкриха близки до звездата на Ботев (Пловдив) в навечерието на мача между “Армейците” и “Канарчетата” на старта на плейофната фаза в Първа лига.

В атаката към играча са включени футболисти на “червените”, фенове и приятели, които не спират да преговарят с национала. През миналата седмица Бодуров и компания дори закараха халфа на среща с фенклуба в Разград, където запалянковците му се обясниха в любов и го призоваха да облече червената фланелка.

Неделев има договор с пловдивчани до края на първенството, след като те успяха да си го върнат за постоянно от Майнц 05. От ЦСКА-София са решили да се възползват максимално от това и да направят всичко възможно да вземат в редиците си един от най-талантливите родни футболисти.

Досега Неделев категорично отказваше да се раздели с Ботев, независимо, че интерес към него имаше и от другите два гранда Левски и Лудогорец. Особено “Орлите” бяха доста настоятелни и му отправиха оферти, които български футболист трудно би отказал, но Неделев бе непреклонен:” Оставам в Пловдив”. Същият отговор на два пъти получиха и от “Герена”.

Според запознати обаче нито шампионите, нито “сините” са били толкова настоятелни, колкото в момента са “червените”. Почти на всяка крачка Тодор е преследван от подвиквания: “Ела на “Армията”!”. Разбира се, предложението е съпътствано и със сериозни финансови параметри.

В ЦСКА-София смятат, че Неделев е доста по-удачен вариант, вместо да бъде привлечен чужденец, който да връзва играта, защото се познава с родните футболисти от Борисовата градина, а освен това няма да му трябва дълго време да се адаптира. Треньорът Стамен Белчев също го познава добре, след като бе част от екипа на Станимир Стоилов в Коматево.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черничево

    3 2 Отговор
    Ботев е отбор!
  • 2 Ботевист

    2 2 Отговор
    Абе свършиха ли негрите и бразилците, че посягате на Тошко, един свестен футболист излезе от школата на Ботев , в най трудните години за клуба и него искате да ни вземете. Гадове!
  • 3 Цесекар

    2 0 Отговор
    Никога не е ставал. За резерва в Майнц, може би и в Ботев, разбира се..., но в ЦСКА няма какво да прави. Този човек е отегчен от посредствеността, която показва с години.