Last news in Fakti

1 Април, 2018 11:04 1 303 0

Барселона се спаси в последните минути срещу Севиля

  • севиля-
  • барселона-
  • суарес-
  • меси-
  • васкес-
  • муриел

Резултатът до 88-ата минута бе 2:0 за домакините

Лидерът Барселона се измъкна по чудо при гостуването си на Севиля в мач от 30-и кръг на испанската Примера. Срещата завърши при резултат 2:2, а до 88-ата минута домакините имаха аванс от два гола. За Севиля точни бяха Франко Васкес и Муриел. Луис Суарес и Лео Меси обаче в рамките на една минута вкараха две попадения и донесоха точката на своя тим.

Ернесто Валверде остави на резервната скамейка суперзвездата си Меси, който все още не е напълно възстановен от контузия. След като резултатът стана 2:0 за Севиля обаче треньорът бе принуден да пусне аржентинеца в игра, пише "Блиц".

Барселона започна по-добре срещата, а с пропуски се отличиха Усман Дембеле и Луис Суарес. Севиля отвърна с няколко опасни контраатаки.

В 36-ата Алба загуби топката, Навас напредна отляво и центрира към далечната греда. Там Хоакин Корея овладя и намери непокрития Васкес, който насочи по земя топката и наказа Марк-Андре тер Стеген - 1:0.

В 50-ата минута Тер Стеген извади топката за втори път от вратата си. След щастлив рикошет Серхио Ескудеро се добра до топката и шутира мощно в гърдите на германския страж. Кълбото попадна в краката на Муриел, който стреля, кълбото се отклони от крака на Юмтити, от гредата и влезе в мрежата - 2:0.

По всичко изглеждаше, че Барселона ще допусне първа загуба в първенството, но Меси и Суарес не бяха казали последната си дума. В 88-ата минута Суарес върна един гол, а още в следващата атака Меси показа класата си и изравни резултата.

Барселона е убедителен лидер със 76 точки, докато вторият Атлетико има 64 и мач по-малко. Севиля е на шестата позиция с 46 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА