Last news in Fakti

2 Април, 2018 11:29 1 269 1

Емил Гъргоров и ЦСКА 1948 не могат да се разберат

  • гъргоров-
  • бадема-
  • цска 1948-
  • договор-
  • фенове

Нападателят не приема условията, които са му поставени от клуба

ЦСКА 1948 все още не може да се разбере с Емил Гъргоров за нов договор. Въпреки призивите на феновете за незабавното му връщане в отбора след издънката 0:0 със Септември (Симитли), двете страни не могат да постигнат съгласие относно параметрите на контракта.

На този етап шефовете на “червените” са категорични, че не могат да удовлетворят финансовите претенции на играча. В същото време и Бадема не смята да отстъпва от исканията си и така и не може да се намери компромис, пише "Меридиан Мач".

Опитният футболист бе в основата на победната серия през есента, но след това реши, че иска да търси късмета си в чужбина. Гъргоров бе спряган за трансфер в Тайланд, но до такъв не се стигна. След това обаче Бадема така и не се завърна в ЦСКА 1948, след като не можа да се разбере с шефовете за условията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hh88

    1 1 Отговор
    Кирето като видя, че идеята с разбиването на армейските фенове не успя, рязко е съкратил бюджета. Закривай, няма смисъл от повече мъка. Футболът е създаден за феновете, при тези фенове липсват.