2 Април, 2018 14:04 2 843 4

Витоша към Венци Стефанов: Лесно е да си джендър!

  • витоша бистрица-
  • обръщение-
  • стефанов-
  • славия-
  • джендър-
  • мъж

"Трудно е да си мъж", обявиха от клуба от Бистрица по адрес на президента на Славия

Ръководството на Витоша (Бистрица) разпространи любопитно съобщение, чрез което отговаря на нападките на Венци Стефанов. Босът на Славия захапа "тигрите" след нулевото равенство между двата тима, афектиран от издънката на тима му срещу аутсайдера в елита. Стефанов замеси и името на Бойко Борисов, твърдейки, че от Витоша го заплашвали с премиера на България, припомня "Блиц". Последва извинение от страна на члена на Изпълкома, а от Бистрица му отговориха по следния начин:

"Стана модерно да караш хибрид. Даже гордо думата „хибрид“ е изписана на всеки един автомобил със смесено енергийно подаване. Караме хибридни коли, ядем „хибридна“ храна, носим хибридни устройства в джобовете си с „хибридни“ планове за онлайн телевизия, интернет, GPS, VPN, GPRS, WiFi, 3G, 4G и т.н.

И половете вече са „хибридни“, че и цели 31 на брой: Butch, Trans, Pangender, Gender Gifted, Bi-gendered, Genderqueer, Gender Fluid, Gender Bender…

Стана трудно да бъдеш просто мъж. Мъж, който не се оправдава, че екипът му го е подвел, когато е сгрешил. Мъж, който не е смел единствено пред обектива на камерите. Мъж, който не търси оправдание за собствената си безпомощност с упреци към съперника. Мъж, който не сипе закани само с охрана зад гърба си.

Стана лесно да си джендър и трудно да си просто мъж. Мъжът не ще да е известен, симпатичен и чаровен - той е просто мъж, особено когато наближава 70-те. Силен, когато е един, почтен в битките, доблестен в двубоя, достоен след поражение, стоящ зад думите си и на сутринта.

Колко трудно стана да си мъж!
Колко трудно стана да си мъж!
КОЛКО ТРУДНО СТАНА ДА СИ МЪЖ!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    3 9 Отговор
    такава се оказа демокрацията направо мечта пфу пълен идиотизъм.
  • 2 Kcaniba

    8 1 Отговор
    Да бе, лесно то! Я питайте no name no face no number дали е така?
  • 3 Борис

    12 2 Отговор
    Много добре написано
  • 4 Кумчо Вълчо

    13 3 Отговор
    Айде айде, забравихте когато боко ви разкарваше с правителствения самолет за мачовете и лапахте кюфтеата, че и в "А" група ви набута пиклювци.
    той и венци е боклук като вас ами не си вадете кирливите ризи.