Last news in Fakti

2 Април, 2018 16:28 18 069 4

Такъв гол не сте виждали (ВИДЕО)

  • гол-
  • локва-
  • добавка-
  • уайтхед

Едно от най-странните попадения във футбола бе отбелязано в Англия

На невероятна драма и изключително необичаен гол станаха свидетели зрителите на двубоя от Vanarama National League (английската пета дивизия) между Уокинг и Макълсфийлд. Срещата завърши с победа с 3:2 за гостите от Макълсфийлд, които са лидери в класирането в дивизията. Трите точки на Макълсфийлд донесе Даниел Уайтхед с гол в 4-ата минута на добавеното време, но това попадение бе повече от шантаво.

Първо футболист на гостите изскочи сам срещу противниковия вратар и го преодоля, мушвайки топката под плонжа на стража, пише "Sportal". Играчът на Макълсфийлд дори тръгна да празнува "попадението", без да види, че топката се спря в локва кал до самата голлиния. За жалост на опашкарите от Уокинг защитникът на домакините Джо Джоунс, който имаше възможност да избие топката, също не се ориентира добре в ситуацията, мислейки, че кълбото вече се е оплело в мрежата. Вратарят пък вече бе на земята и бе изпреварен от Уайтхед, който направи победоносната добавка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TestFootBall

    4 0 Отговор
    alert("Hello");
  • 2 vasik atanasova

    3 4 Отговор
    сам срещу вратаря защо да не сме виждали
  • 3 Гост

    7 1 Отговор
    Защото защитника на уокинг се хвана за главата и се обърна на другата страна , а топката не влезе . После синия мина покрай него и я вкара.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.