Last news in Fakti

3 Април, 2018 13:04 17 085 30

Ива Пранджева избухна: Нищожество! Ще те разкатая!

  • пранджева-
  • старец-
  • удар-
  • велосипедист-
  • пост

Спортистката станала свидетел на грозна сцена

Грозна сцена край Гребната база в Пловдив вбеси бившата европейска шампионка на троен скок в зала Ива Пранджева, пише новият брой на в. "Шоу". На профила си във „Фейсбук“ 46-годишната бивша световна шампионка на скок на дължина за девойки публикува гневен пост, в който разказва за случилото се и се заканва на извършителя.

В понеделник сутринта тя става свидетел как велосипедист ударил възрастен мъж, който се движил по велоалеята, и след това продължил обиколката си. 88-годишният мъж пострадал и се разплакал заради проявеното насилие.

Ето какво написа спортистката в социалните мрежи:
„Нищожество! Ти, който тази сутрин, карайки колелото си на Гребната база, удари един беззащитен човек зад врата, който ходеше по велоалеята, и понеже е на 88 години не чуваше селското ти крещене. Ако случайно този пост стигне до теб, искам да знаеш, че човекът падна и лошо се удари, потече му кръв от носа и се разплака от изродското ти отношение. Това, изроде, можеше да бъде твоят баща и знай, че господ ще те накаже за постъпката ти. Избяга като един страхливец, вместо да се върнеш и да помогнеш. Познавам физиономията ти, защото често те виждам на Гребната база и от днес нататък всеки път като те срещам, ще ти казвам какво мисля за теб и ще се постарая да разбера кой си и ще направя тази история публично достояние, но този път с погрознялото ти име".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    193 4 Отговор
    Браво, Ива! Такива келеши трябва да бъдат мачкани, и не само с думи!
  • 2 Луд с кирка

    150 4 Отговор
    Дано си изпълни обещанието. Сигурен съм, че Пранджева ако му люсне два шамара, направо ще се изпусне във впитите клинчета.
  • 3 PlimP

    20 50 Отговор
    нито така, нито иначе, човекът е доста стар и не върви да му се сърдиш, единствено може да му кажеш просто да не върви там, друг е въпросът, че на запад лекинко глобяват з аразходки по велоалеята и тюфлеците от общинска охрана може да му направят забележка и сигурно ще ги послуша

    Коментиран от #7, #16

  • 4 Будалата

    99 2 Отговор
    А дали би бутнал някой спрял на велоалеята с БМВ X5?
  • 5 Гост

    20 50 Отговор
    Със сигурност тоя с колелото е прекалил, но го разбирам напълно. В родния ми град ми се случва постоянно когато карам колело в посока към единия от парковете на града. Там има автомобилно платно (по което разбира се се движат автомобили), отделено от него има велоалея и отделено от велоалеята има пешеходана пътека и постоянно по велоалеята се разкарват някакви пешеходци. Немога да разбера след като велоалеята и пешеходната пътека се намират една до друга (отделени са с тревна площ от няколко метра) в една и съща посока са, почти в идентично състояние са защо трябва да ходят по велоалеята, там където трябва да карам аз и да ми пречат да се движа.

    Коментиран от #17, #21, #29

  • 6 Кобрата

    52 4 Отговор
    Такъв мизерник заслужава директно трепане...
    Много е лесно да биеш възрастни хора, жени и беззащитни деца, но дали би си позволил да удари група цигани например ако те се разхождат по велоалеята? Ще удари ама там ще му е гроба
    СТРАХЛИВЕЦ... На всичко отгоре бяга.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тин тин

    27 2 Отговор
    Всички се досещаме какви са лявото и дясното "гребло" на Ива. Лошото е, че ако го "гребне" и велосипедистът случайно падне "в канала", бг-кривосъдието ще погне Ива. За един кош нарушени права на страхливеца... НИМА СТАРИЯТ ЧОВЕК НЯМА ПРАВА?! Има, но нали е на финалната права. Кой да го защити? Продажната ни полиция ли, която отвръща поглед от цитираните по-гора BMV-та и уж недосегаемите в тях татюви синчета, въпреки нарушенията им... За такъв - прът в колелото и заедно с уреда си - в канала. Да излиза ако ще по Гергьовден, или на Деня на детето. А и да не излезе... Не, ще излезе! Положителната плаваемост на кухата му глава ще го държи над водада, ако ще да има и велосипед между краката.
  • 9 Führer

    4 52 Отговор
    Само така! Следващият път дъртата кранта ще си помисли дали ще се разхожда по велоалеята.
  • 10 Алфа Ромео

    34 2 Отговор
    Аз като си карам велосипеда в Ст Загора и по алеите вървят доста хора и кво трябва да ги блъскам и бия ли, този изрод реве за един як бой, да посяга на възрастни хора.

    Коментиран от #11

  • 11 Führer

    6 36 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Ромео":

    Бой зад врата и ще се научат, че там не се ходи.
  • 12 Точно

    20 11 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Точно така, съгласен с колегата -видиш ли велосипедист на пътя, шамар зад врата !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ззз

    18 4 Отговор
    Ето заради това когато карам колата из софийските улици никога не правя място на колоездачите,които карат по пътното платно.Не трябва да има никакъв толеранс спрямо тях!Те са прости,нагли и нахални!А по пешеходните алеи и парковете карат изключително нагло,със самочувствието,че са с предимство пред пешеходците! За това никакъв толеранс спрямо тях!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Майноглавец

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "PlimP":

    А на запад така лееекинко глобяват за каране на колело по тротоарите. А тук всякаква малоумна паплач си мисли, че тротоарните плочки са сложени за колелета и смело газят пешеходците.
  • 17 ВелоПедал

    19 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    А аз издивявам от мухльовци като теб, дето редовно карат тъпите си колела на тротоарите, а щом някой ходи по скъпоценните им велоалеи надуват звънците. Аршинът е един за всички, когато спрете да карате по тротоарите, тогава наглейте и искайте някой да ви спазва велоалейките, които впрочем са на тротоара.

    Коментиран от #28

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 велосипедист

    7 1 Отговор
    Не се сърдете на хората. Общинарите качиха велосипедните алеи на тротоара, а там се движат хора с друга скорост и ускорение. Мястото на велосипеда, като превозно средство е на платното. Решете в задачата кой е ВИНОВНИЯ.
  • 21 Аз съм Българче

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    А, бе, велоалеецо, говорим за над 80 годишен човек. Предположи ли дори за момент, че може би си няма идея от вашите велоалеи. Значи трябва да го удари и то в гръб, без значение нищо друго ?
  • 22 спокойно

    4 0 Отговор
    Спокойно госпожо.
    Когато човек не раздава справедливост има и друг Един който ще го направи.
    Жалко за глупака.
  • 23 Гост

    0 0 Отговор
    Поздравления за Ива
  • 24 сталин

    3 0 Отговор
    велосипеда е лътно превозно средство и трябва да се движи само по улиците и пътищата. тротоарите и алеите в парковете са за пешеходци.
  • 25 колело

    0 0 Отговор
    И аз карам на алеята и извън алеята. И на алеята вървят хора ама ко да прая. Да ги убивам ли. Като ми се кара излизам извънградско и газ. Ако е малко дете отгоре ли да мина. Заобикалям и айде. В България има "алейки" не алеи широки и големи. Ама то като се е правел града не се е мислело за велосипеди,спорт,отмора,почивка,разходка.......
  • 26 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    Ивче шамаросай го този идиот
    мъжкарана си браво
  • 27 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    аз карам и кола и мотор и велосипед
    не ми е приятно като ми се движат по вело алеите
    но никога не звъня с звънеца
    камо ли да ударя дядо
    и хората които са пешеходци са прави няма място от къде да се движат
    карам кола и гледам има тротоар но там паркирали коли
    и хората вървят по пътното платно
    не им свиря
    или ако го направя съвсем леко чукам на клаксона
    такова е в големите градове
    станахме много маймуни
    на клона
  • 28 иван радев

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "ВелоПедал":

    кара се по тротоарите сигурно защото е по-яко… навсякъде е пълно с ОТДЕЛНИ велоалеи, а по улицата не те блъскат колите.
    истината е, че за да работят правилата трябва и да има как да се спазват. като няма велоалея къде да се кара? отделно — боядисаната лента на тротоара не може да е велоалея
  • 29 Киркор

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    А когато ти ми пречиш на автомобилното платно,какво,да те блъскам ли ?
  • 30 hmhmhm

    2 0 Отговор
    Проблема е с инфраструктурата. Карам всички превозни средства колело мотор кола и ходя пеша доста и то в София. Проблема идва от строителството, архитектурата и инфраструктурата. Та имам следния проблем до нас построиха небостъргач зад него строят втори зад стрежа на втория има аутлет мол до него е разположен техномаркет до него има една друга града която е в строеж. Та всички я този народ се изнася по едно лентов път само ми кажете как да не утрепя този архитект и архитекта на София главния. Как да не ги утрепеш тези недоразвити архитекти. То бива пари бива ама