Last news in Fakti

3 Април, 2018 17:29 2 384 4

Поредна футболна лудост в Гърция

  • лудост-
  • чистка-
  • олимпиакос-
  • президент-
  • юноши-
  • маринакис

Президентът на Олимпиакос изгони всичките си футболисти

Собственикът на гръцкия гранд Олимпиакос Евангелос Маринакис предприе крайна и изключително любопитна мярка заради слабото представяне на отбора. Той освободи до края на сезона почти всички играчи от отбора и наложи на футболистите глоба от 400 000 евро, обявиха гръцките медии.

„Ще направя нов Олимпиакос. Той ще бъде такъв, за какъвто всички мечтаем. Аз и останалите фенове достатъчно ви търпяхме. Напускате клуба и всички отивате на ваканция“, отсякъл 50-годишният бизнесмен пред играчите.

„Мислите само за луксозните си къщи и коли, но не и за клуба. Плащам милиони, за да имате всичко. Заради вашите резултати уволних трима треньори, но в крайна сметка се оказва, че грешката сте вие“, допълнил Маринакис.

„Ще играят юношите. Те обичат и уважават Олимпиакос и неговите фенове повече от вас“, заявил собственикът на клуба от Пирея, който притежава и английския Нотингам.

Причината за гнева му е последното равенство 1:1 с Левадиакос, пише "Блиц". Заради него той е наложил глоба от 200 000 евро. Останалата част от сумата е заради ремито срещу Панатинайкос в дербито в началото на март.

Олимпиакос в момента е на трето място в класирането, а до края има четири кръга и тимът има минимални шансове за титлата. „Червено-белите“ изостават на шест точки от лидера АЕК, който има 57. Втори е ПАОК с 55. Двата тима обаче имат мач по-малко. Това е скандалният мач между двата отбора, на който собственикът на „черно-белите“ от Солун Иван Савидис нахлу на терена с пистолет. Гръцката футболна федерация присъди служебна победа на АЕК с 3:0, но резултатът не е отразен в класирането, тъй като продължава да тече разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 me be re

    20 0 Отговор
    Тоя все едно че говори за нашите народни избранници.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "me be re":

    И за нашите футболери
  • 3 noor 1

    3 0 Отговор
    хванаха го за 2 тона, човек на опозицията там...
  • 4 Борис

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "me be re":

    Ама човека ги гони, а ние?