Last news in Fakti

5 Април, 2018 09:12 1 118 1

Делио Роси ще сменя състава за мача с Ботев

  • роси-
  • левски-
  • състав-
  • ботев-
  • русев

Причина за това е дългата реч, която собственикът Спас Русев дръпна в съблекалнята

Треньорът на Левски Делио Роси възнамерява да направи редица промени в състава за гостуването на Ботев в сравнение със злополучната загуба с 1:2 от Берое. Италианецът предприема мерките и след конското, което Спас Русев чете, както на наставника, така и на играчите.

Роси почти сигурно ще върне един от малкото българи в състава - Васил Панайотов, който ще трябва да вкарат доза живец в редиците на "сините" за визитата на Ботев. С тежката задача да внесе нови идеи в атакуващ план пък може да бъде натоварен юношата Станислав Иванов, който се включи доста активно срещу Берое.

Панайотов, който също е продукт на школата на Левски, отдавна не е започвал сред стартовите единадесет, след като Роси незнайно защо го заби на пейката. Много е вероятно халфът да бъде титуляр утре в Коматево заедно с Хали Тиам като двойка опорни полузащитници, пише "Блиц".

Иначе босът на Левски Спас Русев и вчера посети отбора. Босът изгледа част от заниманието, след като преди това беше в съблекалнята. Русев бе при отбора и във вторник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    0 0 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ